top of page

Informacije za nove i postojeće članove

 

Poštovane kolegice i kolege,

 

 

pozivamo vas na učlanjenje u Hrvatsko logičko udruženje (HLU) koje od 2010. godine promiče aktivnosti vezane uz logiku.
 

 

HLU je suorganizator srednjoškolskih natjecanja iz logike i stručnih skupova za nastavnike filozofije, logike i etike. Osim toga HLU će po prvi put biti suorganizatorom međunarodne znanstvene konferencije Logic and Applications (LAP) koja će se održati na Interuniverzitetskome centru u Dubrovniku u rujnu ove godine. Dio konferencije činit će i metodički blok predavanja posvećen nastavi logike. Nadalje, suradnju HLU-u ponudio je Centar za logiku, metodologiju i teoriju odlučivanja koji djeluje pri Filozofskome fakultetu u Rijeci i trenutno se dogovara da HLU bude suorganizator dvjema jednodnevnim konferencijama koje Centar organizira u lipnju. Konačno, HLU se zalaže za popularizaciju logike na državnoj maturi i pokrenuo je inicijativu obveznoga polaganja logike na državnoj maturi za upis na studij filozofije.

 

Ako želite postati članom HLU-a, molimo vas da uplatite godišnju članarinu za tekuću godinu u iznosu od 100 kn za zaposlene, a 50 kn za studente, nezaposlene i umirovljenike na IBAN HR7423600001102894858 te ispunjenite ovu online pristupnicu.

 

Kako nam je želja da se vijest o HLU-u proširi što dalje i da HLU okupi što više članova koji su zainteresirani za logiku, ljubazno vas molimo da poziv za članstvo u udruzi proslijedite svima za koje smatrate da bi mogli biti zainteresirani.

 

Radujemo se suradnji i srdačno vas pozdravljamo!

bottom of page